| голосование |
| Cooler | Дата: Четвер, 22.01.2009, 21:43 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 14
Статус: Offline
| Я предлогаю опрос зделать по поводу просмотра фильмов на сайте только зарегистрирован ым пользователям !!!! А то я часто смотрю и бывает обламывает когда смотришь фильм и буферизируешь его кусками скорость у меня 1 Мб провайдер Ого скорость замеряю 128КБ/с идёт тоесть 1 Мб стабильный без лагов Так что вот такое предложение у меня админам ответьте на него буду ждать вашего решения думаю меня многие поддержат !!!!
Stason
|
| |
| | |
| JGAndriy | Дата: П`ятниця, 23.01.2009, 19:41 | Повідомлення # 2 |
Полковник
Група: Старожили
Репутація: 7
| да я теж згіднийз тобою "Cooler" но в мене є але іце скажуть адміни я просто незнаю як правильно висловитися на це твоє запитання я просто зачекаю поки вони скажуть свою думку і тоді висловлю свою )))) може я теж проте думаю щой вони я просто незнаю будемо чекати відповіді від адмінів )
|
| |
| | |
| filmonline | Дата: Субота, 24.01.2009, 00:00 | Повідомлення # 3 |
Патрон
Група: Адміністратори
| Я вже відповів в міні-чаті. Сервери на яких лежать фільми - загальнодоступні. Їх грузить не тільки наш сайт. Альтернативи поки нема. Якщо купляти свій сервак, то хіба десь в Китаї (піратська продукція, всі діла, в нас за це посадити можуть), а це геморойно, дорого і не ефективно. Так що поки, альтернативи немає. Це нормальна практика на сайтах з фільмами онлайн. п.с. в мене в самого по Україні швидкість сягає інколи до 20 мбіт, але фільми можуть тормозити чи зовсім не грузитись. та й взагалі, "закриті" проекти, це дуже тонка тема. Можливо колись, можна буде придумати, щось типу закритого клубу кінолюбителів, для яких будуть на хорошій швидкості і в хорошій якості грузитись безкоштовно фільми, але поки це реалізувати немає змоги.
|
| |
| | |
| Cooler | Дата: Субота, 24.01.2009, 18:59 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 14
| Оки ребята я свам и согласен не знал что настольк всё сложно В принцыпе я догадовался что не только пользователи грузят сервер но и другие здесь есть ещё один минус это то что оборудование тоже играет роль сам сервер а это не очень дешёвое удовольствие у меня товарищ игры пишет и вот уже запустил проект онлайн но когда заходит 20 человек его машина умирает :))) а денег нет на обгрейд зато среди официалок он занял первое место Ну будем надеяться что всё у нас будет хорошо спасибо вам админам что трудитесь для нас
Stason
|
| |
| | |
| JGAndriy | Дата: Субота, 31.01.2009, 14:45 | Повідомлення # 5 |
Полковник
Група: Старожили
Репутація: 7
| і ми будем теж старатися щоб допомогти чим небуть )))
|
| |
| | |
| NamoR | Дата: Вівторок, 03.11.2009, 17:26 | Повідомлення # 6 |
|
๏̯͡๏
Група: Адміністратори
Репутація: 32
| Quote (filmonline) Я вже відповів в міні-чаті. Сервери на яких лежать фільми - загальнодоступні. Їх грузить не тільки наш сайт. Альтернативи поки нема. Якщо купляти свій сервак, то хіба десь в Китаї (піратська продукція, всі діла, в нас за це посадити можуть), а це геморойно, дорого і не ефективно. Так що поки, альтернативи немає. Це нормальна практика на сайтах з фільмами онлайн. п.с. в мене в самого по Україні швидкість сягає інколи до 20 мбіт, але фільми можуть тормозити чи зовсім не грузитись. та й взагалі, "закриті" проекти, це дуже тонка тема. Можливо колись, можна буде придумати, щось типу закритого клубу кінолюбителів, для яких будуть на хорошій швидкості і в хорошій якості грузитись безкоштовно фільми, але поки це реалізувати немає змоги. Після всього, що було вище сказане, хочу добавити тільки одне, фільми виправляються і надалі будуть виправлятись, але не з такою швидкість, якби хотілось користувачам. Робимо все можливе, тому вам (дорогі користувачі) залишається тільки чекати...
PwneD o.O
|
| |
| |
|