| Ласкаво просимо на Марс / Welcome to Mars (2008) |
| JGAndriy | Дата: Неділя, 18.01.2009, 01:02 | Повідомлення # 31 |
Полковник
Група: Старожили
Репутація: 7
Статус: Offline
| таємниць мало теорій багато питання як теорії виложити на практиці я по своїй професії практик а теоретик я люблю все робувати на практиці хоч незавжди виходить я стараюся щоб все вийшло любими зусиллями я скажу простіше в нас нема ресурсів і гарного спонсора якийбивложивби в науку доволі немалий уошт хотяби грошей і т.д.
|
| |
| |
|
| Asfad | Дата: Неділя, 18.01.2009, 10:12 | Повідомлення # 32 |
Полковник
Репутація: 10
| я з тобою не погоджуся. 1) таємниць досить багато 2) ресурсів вистачає 3) спонсорів також вистачає (хоча вони тут нідо чого, америка вкладає дуже великі кошти но космічні випробування(запуск ракет) пошук міжгалактичних світів і т. д)) і як я говорив нам потрібно більше уваги звертати на елементарні закони і т.д....
|
| |
| |
|
| NamoR | Дата: Неділя, 18.01.2009, 18:21 | Повідомлення # 33 |
|
๏̯͡๏
Група: Адміністратори
Репутація: 32
| Quote (Asfad) я з тобою не погоджуся. 1) таємниць досить багато 2) ресурсів вистачає 3) спонсорів також вистачає (хоча вони тут нідо чого, америка вкладає дуже великі кошти но космічні випробування(запуск ракет) пошук міжгалактичних світів і т. д)) і як я говорив нам потрібно більше уваги звертати на елементарні закони і т.д.... та багато всього було , є і буде ...
PwneD o.O
|
| |
| |
|
| JGAndriy | Дата: Четвер, 22.01.2009, 23:28 | Повідомлення # 34 |
Полковник
| в мене нема слів прощо далі говорити
|
| |
| |
|
| Asfad | Дата: П`ятниця, 23.01.2009, 21:41 | Повідомлення # 35 |
Полковник
Репутація: 10
| Quote (JGAndriy) в мене нема слів прощо далі говорити та говорити ожна було б якщо всі зареєстровані відписувалися...а то декілька чоловік і фсе
|
| |
| |
|
| JGAndriy | Дата: Субота, 24.01.2009, 11:45 | Повідомлення # 36 |
Полковник
| Quote (Asfad) та говорити ожна було б якщо всі зареєстровані відписувалися...а то декілька чоловік і фсе просто це їм непотрібно вони хочуть просто дивитися фільми і все а кому цікаво той ми тут і все обговорюєм і вирішуємо різні наші суперечки
|
| |
| |
|
| NamoR | Дата: Неділя, 25.01.2009, 16:32 | Повідомлення # 37 |
|
๏̯͡๏
| Quote (JGAndriy) Quote (Asfad) та говорити ожна було б якщо всі зареєстровані відписувалися...а то декілька чоловік і фсе просто це їм непотрібно вони хочуть просто дивитися фільми і все а кому цікаво той ми тут і все обговорюєм і вирішуємо різні наші суперечки угу , поки нас маловато , думаю з часом буде більше і все піде жвавіше...
PwneD o.O
|
| |
| |
|
| JGAndriy | Дата: Субота, 31.01.2009, 10:44 | Повідомлення # 38 |
Полковник
| Quote (NamoR) угу , поки нас маловато , думаю з часом буде більше і все піде жвавіше... да аби була так тоб булоби цікавіше спілкуватисяДодано (31.01.2009, 10:44) --------------------------------------------- але як їх сюди зацікавити щоб вони заходдили і відписували
|
| |
| |
|
| NamoR | Дата: Субота, 31.01.2009, 21:41 | Повідомлення # 39 |
|
๏̯͡๏
| Quote (JGAndriy) Quote (NamoR) угу , поки нас маловато , думаю з часом буде більше і все піде жвавіше... да аби була так тоб булоби цікавіше спілкуватися Додано (31.01.2009, 10:44) --------------------------------------------- але як їх сюди зацікавити щоб вони заходдили і відписували не всі люди, люблять відписувати на форумі (+сайт з фільмами)- дехто подивився фільм і пішов спати чи ще щось робити..., а дехто подивився і на форум відписав і далі дивитись ну і т.д.
PwneD o.O
|
| |
| |
|
| JGAndriy | Дата: Неділя, 01.02.2009, 11:02 | Повідомлення # 40 |
Полковник
| Quote (NamoR) не всі люди, люблять відписувати на форумі (+сайт з фільмами)- дехто подивився фільм і пішов спати чи ще щось робити..., а дехто подивився і на форум відписав і далі дивитись ну і т.д. та нестрашно нам більше дістанеця спілкування )) але хочеться білшого спілкування
Повідомлення відредагував JGAndriy - Неділя, 01.02.2009, 11:02 |
| |
| |
|
| NamoR | Дата: Неділя, 01.02.2009, 15:10 | Повідомлення # 41 |
|
๏̯͡๏
| Quote (JGAndriy) Quote (NamoR) не всі люди, люблять відписувати на форумі (+сайт з фільмами)- дехто подивився фільм і пішов спати чи ще щось робити..., а дехто подивився і на форум відписав і далі дивитись ну і т.д. та нестрашно нам більше дістанеця спілкування )) але cry хочеться білшого спілкування ну поки так =\
PwneD o.O
|
| |
| |
|
| JGAndriy | Дата: Вівторок, 03.02.2009, 10:12 | Повідомлення # 42 |
Полковник
| ну тоді буду спілкуватися з тими хто тут є
|
| |
| |
|
| NamoR | Дата: Четвер, 05.02.2009, 22:22 | Повідомлення # 43 |
|
๏̯͡๏
| Quote (JGAndriy) ну тоді буду спілкуватися з тими хто тут є tongue угу =)
PwneD o.O
|
| |
| |
|
| JGAndriy | Дата: Субота, 07.03.2009, 14:50 | Повідомлення # 44 |
Полковник
| нущо поспілкувалися )))))))))))... давайте щось нове будем обговорювати в цій темі хто яку тему може підкінути
|
| |
| |