Головна | Форум | Реєстрація | Вхід

Середа, 08.02.2012, 02:15
фільм онлайн Привіт Гість | RSS
[ Нові повідомлення · Користувачі · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 2 з 3«123»
Форум » Скачування » Документальні » Надлюди: Допінг / Super Human: Steroids (2007) (Обговорення)
Надлюди: Допінг / Super Human: Steroids (2007)
JGAndriyДата: Понеділок, 12.01.2009, 13:47 | Повідомлення # 16
Полковник
Група: Старожили
Репутація: 7
Статус: Offline
вони блін медичної заповіді не дотримуються "НЕНАВРЕДИ" про допінг я скажу одне нах вано мені я краще так покачаюся а не препарити якісь жувати

NamoRДата: Понеділок, 12.01.2009, 14:21 | Повідомлення # 17
๏̯͡๏
Група: Адміністратори
Репутація: 32
Quote (JGAndriy)
вони блін медичної заповіді не дотримуються "НЕНАВРЕДИ" про допінг я скажу одне нах вано мені я краще так покачаюся а не препарити якісь жувати

во во, і я так кажу якщо все правильно виконувати(вправи) і правильно харчуватись , то все буде чудово ^^

PwneD o.O

artemartemartemДата: Понеділок, 12.01.2009, 15:24 | Повідомлення # 18
Лейтенант
Група: Користувачі
Репутація: 11
А ЯКЖЕ 50МЛН. devil

AsfadДата: Понеділок, 12.01.2009, 16:56 | Повідомлення # 19
Полковник
Репутація: 10
Quote (NamoR)

во во, і я так кажу якщо все правильно виконувати(вправи) і правильно харчуватись , то все буде чудово ^^

все буде чудово до певного рівня...а не до найвищих висот...

JGAndriyДата: Вівторок, 13.01.2009, 21:04 | Повідомлення # 20
Полковник
краще 1л горілки з доброю компанією і закускоюю ніж того спортивного допінгу

отходяк буде нез приємнихх )))

AsfadДата: Середа, 14.01.2009, 16:53 | Повідомлення # 21
Полковник
кожному своє...

NamoRДата: Середа, 14.01.2009, 17:04 | Повідомлення # 22
๏̯͡๏
Quote (Asfad)
кожному своє...

напевно так і є )

PwneD o.O

JGAndriyДата: Субота, 17.01.2009, 11:16 | Повідомлення # 23
Полковник
ну я так образно висловився ))

AsfadДата: Субота, 17.01.2009, 12:46 | Повідомлення # 24
Полковник
хочу сказати таке: те що людство йде до нових технологій - це добре, але кожне нововведення чимось компенсується...це неменуче.Неменуче так як і війни, якщоб не було світових війн наш розвиток припадав би приблизно на 500 - 1000 роки, а можливо ще й пізніше, як я сказав все чимось компенсуєтья те що ми зараз з вами спілкуємось в інтернеті скажіть дякую світовим війнам. Далі - допінг: медицина прогресує за рахунок цього ж допінгу тобто це своєобразна війна тільки спортивна яка також забирає життя... Я не виступаю за війни чи проти них чи за допінг або проти нього - я реаліст - дивлюся на світ який він є насправді. І цього не уникнути...

Повідомлення відредагував Asfad - Субота, 17.01.2009, 12:49

JGAndriyДата: Неділя, 18.01.2009, 00:50 | Повідомлення # 25
Полковник
я скажу простіше ми люди погубимо самі себе нашими технологіями

це є людський фактор

для того щоб нам незагинути від нас самих нам потрібно евуліціонувати до нового рівн а рівень такий що ми нікол недійдемо до такого боми нездатні дійти і за того що в теперешньому стані ми бачимо перед собою не життя і не прагнення до еволюції а гроші простий папіреці який дає людям наданий час свободу але це неправда вона замкнена вцій пастці яка нас і погубить ...

коментар буде дуже довгий проце можна написати книжку я просто скажу аби вловили суть мого мислення що лююди неміяються ми приречені до загибелі чи до пижка великої еволюціїі розвитку технологій це нам покаже час не мені нас людей судити я теж в їхньому числі но завжди є але ...

змінити можна все але якою ціною???

Повідомлення відредагував JGAndriy - Неділя, 18.01.2009, 00:54

NamoRДата: Неділя, 18.01.2009, 18:19 | Повідомлення # 26
๏̯͡๏
Quote (JGAndriy)
я скажу простіше ми люди погубимо самі себе нашими технологіями

це є людський фактор

для того щоб нам незагинути від нас самих нам потрібно евуліціонувати до нового рівн а рівень такий що ми нікол недійдемо до такого боми нездатні дійти і за того що в теперешньому стані ми бачимо перед собою не життя і не прагнення до еволюції а гроші простий папіреці який дає людям наданий час свободу але це неправда вона замкнена вцій пастці яка нас і погубить ...

коментар буде дуже довгий проце можна написати книжку я просто скажу аби вловили суть мого мислення що лююди неміяються ми приречені до загибелі чи до пижка великої еволюціїі розвитку технологій це нам покаже час не мені нас людей судити я теж в їхньому числі но завжди є але ...

змінити можна все але якою ціною???

філософія

PwneD o.O

JGAndriyДата: Неділя, 18.01.2009, 22:34 | Повідомлення # 27
Полковник
Quote (NamoR)
філософія

crazy нуда трохи пофілософствував )) ским небуває

NamoRДата: Понеділок, 19.01.2009, 13:42 | Повідомлення # 28
๏̯͡๏
Quote (JGAndriy)
Quote (NamoR)
філософія

crazy нуда трохи пофілософствував )) ским небуває

tongue буває )))

PwneD o.O

AsfadДата: Понеділок, 19.01.2009, 18:17 | Повідомлення # 29
Полковник
у нас в університеті жінка викладає валеологію ( вона на ній пімішана), так ось показували нам фільм про дітей індиго і ця жінка говорила, що ці діти зроблять світ кращим і т. д
...але я з цим не погоджуюсь, світ не можна зробити кращим, люди не можуть бути ідеальними - а те що не всі ідеальні це й рухає наш світ до прогресу...тому я думаю ми живемо поки що в процвітаючому світі технологій...

NamoRДата: Понеділок, 19.01.2009, 18:37 | Повідомлення # 30
๏̯͡๏
Quote (Asfad)
а те що не всі ідеальні це й рухає наш світ до прогресу...

в десятку, теж так думаю. Ідеальні не всі , є генії, фанатики , психи і багато інших це і різнить їх від інших тобто деколи це і призводить до чого іншого - нового тобто відкриття і т.д. Тобто вони бачать світ інакше чи привикли бачити його звичайні люди. Думаю їх можна в деякій мірі назвати "Надлюдьми" ^^

PwneD o.O

Форум » Скачування » Документальні » Надлюди: Допінг / Super Human: Steroids (2007) (Обговорення)
Сторінка 2 з 3«123»
Пошук:

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET

Фільм Онлайн © by Особистий блог Маузера. Оптимізація та просування в Україні. SEO Ukraine. 2012 - це: фильм, фільм, фильмы, фільми, кіно, кино - ОНЛАЙН!Створити сайт безкоштовно