| Asfad | Дата: П`ятниця, 06.03.2009, 20:26 | Повідомлення # 1 |
Полковник
Група: Старожили
Репутація: 10
Статус: Offline
| Беру до прикладу фільм "Розслідування з нуля 9/11" Як подивитись на речі реально, то не все то правда, що нам говорять!
|
| |
| |
| filmonline | Дата: Субота, 07.03.2009, 00:05 | Повідомлення # 2 |
Патрон
Група: Адміністратори
| Подивись обидві частини Духу Часу (zeitgeist), там не тільки про 9/11 можливо на дещо відкриє очі. Хоча це все теж субєктивні думки. Вірити на 100% неможна нікому і нічому)
|
| |
| |
| JGAndriy | Дата: Субота, 07.03.2009, 14:47 | Повідомлення # 3 |
Полковник
Репутація: 7
| я скажу інше хто створив тоі фільми америка висновок це неправда або близько біля того але неправда там багато чого цікавого наведено і вони розповідають про мабутне яке похоже нате буде або хтось його змінить на краще але це мало мені віриться що хтось зможе протистояти проти курумпованої влади ...
|
| |
| |
| Asfad | Дата: Субота, 07.03.2009, 20:30 | Повідомлення # 4 |
Полковник
Репутація: 10
| я взагалі не то мав на увазі говорячи про даний фільм. ...а про те, що( ...літак врізався в пентагон і зробив лише 5метрову дірку в стіні...що на справді токого бути не може. Вежі торгового центру завалилися не від того, що в них врізався літак, а від хім. суміші і взривів...) від нас насправді приховують і чи навмисно було це зроблено???
|
| |
| |
| NamoR | Дата: Вівторок, 03.11.2009, 17:34 | Повідомлення # 5 |
|
๏̯͡๏
Група: Адміністратори
Репутація: 32
| Quote (Asfad) від нас насправді приховують і чи навмисно було це зроблено??? навчисно і це все приховували.
PwneD o.O
|
| |
| |