Головна | Форум | Реєстрація | Вхід

Середа, 08.02.2012, 02:03
фільм онлайн Привіт Гість | RSS
[ Нові повідомлення · Користувачі · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 1 з 11
Форум » FilmOnline.org.ua » Робота порталу » Caps lock, мати, олбанський сленг та інше - попередження
Caps lock, мати, олбанський сленг та інше - попередження
filmonlineДата: Вівторок, 24.02.2009, 02:49 | Повідомлення # 1
Патрон
Група: Адміністратори
Статус: Offline
Я звісно розумію, що кожен висловлюється як вважає за потрібне. Але робіть так на власних блогах, щоденниках, в особистій переписці, асці, чи де інде. На форумі потрібно поважати інших користувачів.

Відтепер, будемо банити за зловживання клавішею "Caps Lock" - якщо ви не знали, це вважається не культурним, аналог крику з слюнями в реалі smile

Також за зловживання нецензурної лексики (в нас тут діти бувають, і взагалі :)).

А ще хронічна та навмисна безграмотність, або "олбанський сленг".

Свобода слова не відміняється, просто за неповагу до співрозмовників будемо банити smile

AsfadДата: Вівторок, 24.02.2009, 12:50 | Повідомлення # 2
Полковник
Група: Старожили
Репутація: 10
Я підтримую!

frgДата: Середа, 25.02.2009, 23:04 | Повідомлення # 3
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 3
[font=Arial]Правильно це підтримає чистоту сайту![/color]

ДяДя РоМа

ChornyuДата: Вівторок, 24.03.2009, 22:29 | Повідомлення # 4
Рядовий
Репутація: 0
І я згодний з цим.

vicikvДата: Середа, 13.05.2009, 15:27 | Повідомлення # 5
Рядовий
Правильно!Я не говорю ,что я сильно грамотный,в плане правописания.Но это никак не оскорбляет собеседников на форуме.Нужно банить всех кто не придерживается морали.

Додано (13.05.2009, 15:27)
---------------------------------------------
Правильно!Я не говорю ,что я сильно грамотный,в плане правописания.Но это никак не оскорбляет собеседников на форуме.Нужно банить всех кто не придерживается морали.

Igor8978Дата: Субота, 23.04.2011, 16:12 | Повідомлення # 6
Рядовий
Погоджуюсь

Форум » FilmOnline.org.ua » Робота порталу » Caps lock, мати, олбанський сленг та інше - попередження
Сторінка 1 з 11
Пошук:

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET

Фільм Онлайн © by Особистий блог Маузера. Оптимізація та просування в Україні. SEO Ukraine. 2012 - це: фильм, фільм, фильмы, фільми, кіно, кино - ОНЛАЙН!Створити сайт безкоштовно
Услуги профессионального фотографа, Фотограф и известные фотографы. Friends: .Рост активности в строительном секторе Великобритании ускорился в марте 2007. Friends: .купить atlas concorde marfil в москве. Friends: .бренд-бук