Головна | Форум | Реєстрація | Вхід

Середа, 08.02.2012, 02:00
фільм онлайн Привіт Гість | RSS
[ Нові повідомлення · Користувачі · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 2 з 2«12
Форум » Все інше » Знайомства » Знакомства и дружба в реале --знакомство VKONTAKTE !!! (зарядись ПОЗИТИВОМ !!!!!!!!!!!)
Знакомства и дружба в реале --знакомство VKONTAKTE !!!
VasisualiyДата: Неділя, 22.03.2009, 22:18 | Повідомлення # 16
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: -1
Статус: Offline
Ой а що ж таке Asfad обідилися чи що????? Неочікував що хтось тобі може грубо відповісти??????
Понизив мене в репутації - да дядько, прямо ах.....й пацан. Встряв не в свою справу і щоб не вийти ло..м так зробив.!!! Молоток тобі від мене УВАЖУХА!!!!!! cranky :cranky: cranky

--- BANNED ---

AsfadДата: Понеділок, 23.03.2009, 16:07 | Повідомлення # 17
Полковник
Група: Старожили
Репутація: 10
Vasisualiy,
Ти запитував не в конкретної людини, глянь на своє запитання(щоб запитати в той чи іншої людини можна натиснути клавішу "цитувати"). Якщо на форумі хтось запитує в конкретної людини я не вмішуюсь у їхню розмову.
А те, що я в тебе перепитав питання то можна було б так грубо і не відповідати. А так як ти досить грубо поставив питання, то моя реакція була відповідна.

Oliver81Дата: Субота, 02.01.2010, 17:46 | Повідомлення # 18
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Заходьте познайомимось

Форум » Все інше » Знайомства » Знакомства и дружба в реале --знакомство VKONTAKTE !!! (зарядись ПОЗИТИВОМ !!!!!!!!!!!)
Сторінка 2 з 2«12
Пошук:

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET

Фільм Онлайн © by Особистий блог Маузера. Оптимізація та просування в Україні. SEO Ukraine. 2012 - це: фильм, фільм, фильмы, фільми, кіно, кино - ОНЛАЙН!Створити сайт безкоштовно